Masaj her yönü ile VİP MasaJ 'ta..
Nar Çekirdeği Yağı Yazdır e-Posta
Yazan hakan13   
Pazar, 13 Aralık 2009


Nar çekirdeği yağı:

Botanik ismi: Punica grantum.
Üretim Yöntemi: soğuk presleme. Rafine.
Color: şeffaf altın.
Koku: yağ hafif kokusu.
Bitki parçaları: tohum nar.
Tutarlılık: şeffaf, hafif sıvı.


Kimyasal bileşimi:

Palmitik asit -% 5
Stearik asit -% 3
Oleik asit -% 7
Linoleik asit -% 8
Linolenik asit -% 70'e kadar
Polifenoller büyük bir oranı.

Özellikleri:

Nar çekirdeği yağı uzun kozmetik gıda, deri hidrasyon için mükemmel bir araç olarak, kabul edilmiştir ve esneklik verir. Çünkü, nemlendirir ve yumuşatır tahriş cilt ve sedef ve egzama deri belirtileri yatıştırmak yeteneği lipid bariyer dinlenme hakkına sahiptir Bu yağ çok cilt lipit bariyer için, yanı sıra kuru, iltihaplı, cilt soyma, etkilidir. 

Polifenoller yüksek içeriği nedeniyle,
nar çekirdeği yağı güçlü bir antioksidan activity. Hassas ve iltihaplı ciltler için formüllerde koruyucu yağlar olarak da kullanılabilir güneşlenme sonra cilt için bakım anlamına gelir.

Ve akne cilt, yağlı etkisi flatting olan bir kremdir.

Şartlar ve depolama koşulları: Nar çekirdeği yağı oldukça istikrarlı ve 12 aylık bir raf ömrü vardır, ancak şişe açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmelidir.

Uyarı: Ancak içeriğinde doğal östrojen bulunması nedeni ile hamilelik dönemindeki bayanların kullanmaması gerekiyor

Son Güncelleme ( Pazar, 13 Aralık 2009 )
 
< Önceki   Sonraki >